Back from Miami


 
Så nu är jag tillbaka från en vecka i Miami Beach. Det var helt sjukt nice och vi gjorde väldigt mycket. Första dagen där hyrde vi en bil och kollade runt stället lite, fanns inte så mycket mer att göra då själva hyrandet av bilen tog upp näst intill hela dagen. Dagen efter åkte vi till Key West. Väldigt vacker resa med i princip bara vatten och små öar runt omkring sig. Nästa dag ägnade vi till att vara i självaste Miami Beach. Vi solade, badade och kollade i affärer.
 
På fredagen åkte vi till Everglades djurpark där vi fick se krokodiler och ormar. Även sköldpaddor, fåglar och pumor fanns där. Men "det största" djuret, det de hade mest av och så, var krokodilerna. Jag har aldrig sett krokodiler förut så det var sjukt coolt att vara där. De hade olika shower med ormar och krokodiler, de visade när de matade sina krokodiler och de hade även en båttur vi kunde åka med på för att se fria krokodiler. Awesome c:
 
Denna video visar de små krokodilerna på Everglades. De stora var väldigt tråkiga på film eftersom de bara låg som statyer på marken. Dock väldigt coola, men på film var de här små krokodilerna en aning roligare c:
 
 
De övriga dagarna har vi varit runt på olika platser i Miami Beach och kollat runt och handlat och sådär. Har varit helt sjukt nice att vara i Miami verkligen c:
 

Moa


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tack för kommentaren. Puss!
Trackback