Top 3 lista: TV-serier

Nummer 1: Game of Thrones

Game of Thrones måste jag säga är den bästa serie jag har sett. Den är underbar på alla sätt och vis. Den handlar om olika platser på den fiktiva kontinenten Westeros. Dessa olika platser är fyllda av olika karaktärer som man bara måste älska. Dem är speciella på olika sätt och alla strider dem om en plats på "The Iron Throne" (Den på bilden) och att därav få härska över dem sju konungarikena (Westeros). Serien är dessutom fylld av olika fantasy figurer som några vampyrlika varelser, jättevargar och drakar. Men det som är bra är att det är inte vad dem fokuserar på. Serien handlar om konflikter mellan människorna. Alla fantasy figurer kommer på köpet på sidan av. Vilket jag tycker är väldigt bra gjort! Serien är baserad på böckerna "A Song of Ice and Fire" skriven av författaren George R. R. Martin.

Nummer 2: Dexter

Dexter är en kriminaltekniker, men blod som specialitet. Men enda sen han var ung har han känt ett behov av att döda människor. Men han har samtidigt inte velat göra något ont och därför löser han detta genom att endast döda människor som dödat andra människor. Han är därför en seriemördare som arbetar för polisen och som endast mördar "bad guys". Men detta håller inte alltid. Man får nu följa honom genom hans liv som familjefar, bror, mördare och kriminaltekniker. Spännande och sjukt bra!

Nummer 3: True Blood

True Blood handlar om en servitris vid namn Sookie Stackhouse som bor i staden Bon Temps. Hon har en speciell egenskap - hon kan läsa tankar. Sookie möter en vampyr vid namn Bill Compton och plötsligt vänds hela hennes liv upp och ner. En helt ny värld, full av vampyrer, varulvar, shapeshifters och massa mer, upptäcks och hon dras mellan de olika relationer hon har i sitt liv: vännerna, hennes bror, pojkvännen, familjen... Ingenting är längre sig likt!

Moa


Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tack för kommentaren. Puss!
Trackback