Gästinlägg-LOV!

Hej alla bloggisar!

Just nu är jag, alltså Wera, Moa @ Beas place med henne också så klart.
Igår var vi ut och åt vilket var supermysigt och sen kollade vi på två filmer, Tower Heist och Horrible Bosses - Bra filmer!



NU ÄR DET FÖRRESTEN LOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ HIMLA SKÖNT!


Dagens look



Grymt fula/dåliga bilder men orkar inte anstränga mig. Bara att fixa mig är onödigt egentligen. Är en sjuk flicka. Förkyldchey_95 you know :( Inte kul. Min röst vill inte fungera överhuvudtaget och jag knarkar halstabletter. Men jag orkar inte var ensam osvosv så ska vara med Moa idag, hon är ändå lite sjuk hon med så :p Blir att kolla film och så, fett mys.

 

BEA


Fördriver tiden med syster min






BEA


Helg ljuva helg?


Plugga, plugga ooooch, plugga? Haha. Ska göra allt en gång för alla nu :( Förhoppningsvis hinner jag göra något annat lite roligare idag också men vi får se... Ska nog iaf stanna hemma och mysa med familjen framför melodifestivalen ikväll, ehehe (h)
Men vad som händer imorgon, det är en annan femma! xD

BEA


hihihi



Just nu sitter jag och hungrar ihjäl, snälla låt det bli mat snaaaart!

BEA


Jag har tråkigt ...

Sitter här och gosar med Ville pojken och väntar på att tiden ska gå typ. Chappe väckte mig runt 7 idag igen så har varit en seg morgon :) Börjar inte förrän 12:35 så ska ta bussen som går om en halv timme. Ska gå med hundarna innan dess också men det kommer jag hinna ^^




Idag är det fredag! Awesome. Lång dag dock. Eller har ju egentligen aldrig en riktigt "lång dag" (har halvdagar). Men slutar sent så det känns ändå som en lång dag. Tror jag slutar runt 5 idag faktiskt. Eller vi ska jag väl skriva då Bea och jag går i samma klass c:

Men jaja... Jag ville bara fördriva tiden lite. Nu ska jag ut med hundarna, hare bra c:

 

MOA


Något jag kom att tänka på imorse

Jag tror alla har hört om det där "ställ dig framför spegeln och säg positiva saker om dig själv", men ni måste hålla med mig om att det låter lite fånigt? Haha. Är väl bra och funkar säkert men ja. Jag brukar istället försöka komma ihåg komplimanger och sånt som folk har sagt som gjort mig glad. Detta kanske hänger ihop med det där spegel, saker grejen bara att man då kan relatera till något. På något sätt känns det mindre fånigt och mycket mindre ego enligt mig :p Även fast det självklart är bra att vara lite ego ibland ;)

Men dessa saker kan vara att en person du tycker är jättesnygg har sagt att Du ser bra ut, att personen som betyder mest för dig säger att du är underbar osv. Vad som helst som betyder något för dig och som någon gång fått dig att bli lite gladare här i livet. Efter att ha tänkt tillbaka på det blir man alltid så glad och allt känns bra.

Det finns några saker som folk har sagt som verkligen har gått rakt in i hjärtat på mig. Varje gång jag tänker på det så kan jag inte låta bli att le lite. Detta är sådant som folk sagt väldigt spontant och verkligen menat.

T.ex.
"Bea har sån tur! Hon är en såndär tjej som är vacker både med och utan smink, och hur hon än gör."
"Bea, du är så smart. Du gör alltid så bra val i livet. Jag är så stolt över dig!"
"När du kommer ner för trappan från pendeltågsperrongen så är det som att allting stannar och alla börjar kolla på dig och så hör man "haaalleeluuja!"."


Och när jag vaknar och tycker att jag ser ut som skit, haha. Så brukar jag alltid tänka på speciellt mina älskade kompisar Moa och Wera som ett flertal gånger sagt att jag är fin, alltid ser bra ut osv, även i de mest sämsta lägena xD

Haha, blir så glad när jag tänker tillbaka på det och själva allting betyder så grymt mycket för mig. Så det jag försöker komma fram till är, spara allt det som någonsin fått dig att må bra och bli glad för att ha det till de tillfällen då det kan vara bra med lite positivitet ;> Det hjälper och lönar sig. Dessutom så blir man alltid lite extra glad på personerna som sagt just detta också :p

BEA


Godmorgon!

Klockan är 7:50 och jag vaknade för en halvtimme sen. Hade egentligen tänkt vakna klockan 8 men en viss hund hade bestämt sig för att yla konstant i en kvart bara för att han var ensam. Jag tror det var Chappe eftersom Ville låg och sov. Jippie :c

Men ja, det kanske gör att jag faktiskt hinner till skolan i tid idag. Man får ju hoppas! :) Nu ska jag göra mig en kopp te och sen börja fixa mig. Lägger upp något mer senare idag c:

Bild på Chappe bara för att liva upp inlägget. Det är ju ändå ganska relaterat c: Och kan säga att jag längtar helt sjukt mycket till sommaren! :(

Moa


RSS 2.0