Nu ska jag: Plugga matte


BEA


Litet tips bara



Ser kanske inte jättegott ut men det är det! Frysta bär som man micrar i ca 1 min så att de tinar och sen bara vanlijyoghurt på. Sjukt gott, väldigt lätt och snabbt går det också. Brukar oftast köra smoothie annars men är man för lat för att göra så (h) funkar också med vaniljyoghurt med lite kanel, samt äppelbitar - om man vill.

BEA


Lite blandat

Ohhh good, har varit massor i skolan senaste tiden, uschusch. Lite lugnare nu men, mycket kvar som måste göras :( Den här veckan har varit rätt chill - studiedagar osv så var bara i skolan i måndags och sen ska jag dit på fredag, två dagar alltså. Grymt skönt! Men då jag är extrem rutin-människa så gör detta att det blir helt rörigt i min hjärna....... Inget pluggande har blivit av eftersom det känns som att det är "paus" eller något ;s venne riktigt, blir bara konstigt. Orkar inte plugga heller, haha. Fy skäms på mig.

Meen lite kort om idag då. Först följde jag med mor min till hennes jobb (ja jag gick frivilligt upp tidigt för att vara i skolan hon jobbar innan klockan 8 på morgonen) vilket var sjukt kul. Barnen (de går i 1an-3an) avgudade mig, haha, så söta. Min åsikt för barn ändrar sig typ fram och tillbaka hela tiden för ibland är de fan läskiga och ibland är de bara otroligt gulliga xD Men iaf, sen så skulle jag till tandläkaren och det gick braa, om ni vill veta! Efter så gick jag lite och kollade i affärer och även fast jag engentligen inte borde så kunde jag inte låta bli att köpa en tröja och en kjol (nedersta på bilden), det andra köpte jag/fick jag när jag och mamma var och kollade lite i söndags :p (Fick strumpbyxorna jag har på mig också (h) haha.)

Blev speciellt kär i leopardtröjan ;$ eller, gillar allt där! Men ah....... Den är typ allt det jag gillar :p Svartvit (har nästan bara svarta eller vita kläder), leopardig och genomskinlig, haha. Omnom.

Måste bara säga också.... Vi mätte oss i skolan i måndags och jag var 172 och typ.. några millimeter! Och det betyder att jag är längre än Moa som är 171!!!!!!!!!!!!! Ha! Fett glad, alltid trott hon var längre än mig men nejnej. Fett awesome xD

BEA


Dagens outfit ... typ

Jag idag, typ. Ingen halsduk idag dock. Alldeles för varmt ute för det. Våren börjar komma nu! yey c:


 


 


Är ledig imorn och på torsdag, sjukt awesome. Imorn blir det att fixa med Beas hår, och på torsdag ... har jag ingen aning om vad som händer. Bortsett från utvecklingssamtal :)
Lyssnar just nu på Den svenska björnstammen - Ledig. Passar in på att jag är ledig imorn, eller nåt. haha.. Hur som helst, en bra låt. Lyssna på den!

Moa


Tillbaka nu!

Har varit ett litet upphåll med bloggandet ett tag, men nu är jag tillbaka! Woho c: Ska försöka hålla mig uppdaterad här nu. Dessutom ska jag jobba på en ny header som kanske hamnar här sen beroende på hur den blir. Tema vår kanske? Kommer kanske med några förslag senare och då vill jag gärna ha era åsikter :D


Tänkte komma med två filmtips nu också. Ett par filmer jag nyligen sett som jag tycker var väldigt bra :)

Den första är War Horse. Den är bioaktuell så antar att många har sett den redan men jag tipsar ändå. Som liten älskade jag filmen Black Beauty så att se den här filmen gav mig lite nostalgiska känslor fast i en helt ny film. Underbar och värd att se oavsett om man gillar hästar eller inte.



Nästa film är filmen 500 days of summer. Ska jag jämföra med War Horse (som inte alls liknar varandra egentligen) så föredrar jag War Horse. Men denna film var väldigt bra ändå. Gjordes 2009 så är inte speciellt aktuell. Den handlar om en tjej som inte tror på riktig kärlek och en kille som blir kär i henne. Typ så c: Rätt mysig film :)



Moa


RSS 2.0