i am back!

Har kommit hem från farmor och farfar nu :) Blev en helt okej helg ändå, hade förväntat mig något värre. Haha :c Nej men brukar inte finnas så mycket att göra där... Det enda dåliga var väl att jag kunde inte smsa överhuvudtaget (a) och jag lyckades få nackspärr. Det gör ju lagom ont :p Fast börjat släppa nu som tur är.
Ähh... Ja. Orkar inte skriva så mycket för är grymt trött nu. Hade tänkt mig en hemmarsittar-kväll framför någon film tillsammans med mina goda vänner cola och choklad. Låter faktiskt rätt frestande. Men hur det blir med dagarna framöver får vi se ;>
Känner mig lite tvingad att göra något nu med bara 2 veckor kvar till skolstart... Vet i alla fall att minst en dag måste gå till lite hårfixning då utväxten verkligen behövs blekas :p och ja, omfärgning (y) Ska köra på en annan lila nyans och hade tänkt färga lite mer som det var tänkt från början, haha. Men hur det blir får vi se. Och sen ska jag troligen till grönan någon dag, woho. Någon gång måste man ju varit där nu i sommar, right?

Tänkte bara säga såhär också; Ni som faktiskt följer våran blogg redan nu, tack så grymt mycket! Det gör oss glada ;>

BEA


Vovvarna :)

Idag har jag försökt träna hundarna lite. Haha, men dem vill bara jävlas med mig. När jag har lärt dem något - och jag är säker på att dem kan det - så struntar dem i det av ren lathet. Haha, omotiverade hundar jag har </3 Det är inte förrän jag säger till den ena hunden att göra något, och den andra vill göra samma sak som dem båda helt plötsligt får väldigt bråttom att vara duktiga. Det blir liksom en tävling xD Haha, jaja. Jag antar att jag får jobba lite mer på att få dem att lyssna c:



En nyhet för bloggen är i alla fall att vi har en ny header. Men det var ju någon dag sen så det har ni väl redan märkt, haha c: Den är också bara där för stunden tills jag har dem bilder som behövs för den nya headern :D


Moa


Tar bloggledigt

Idag åker jag till min farmor och farfars landstället. Ska ha släktträff, woho, och kommer troligen inte ha tillgång till någon dator och så. I alla fall, jag kommer hem på söndag så vi hörs då :)  Tills dess är det Moa som ensam får ta hand om bloggen, vi får se hur det går ;)
Bilderna hann tyvärr inte komma upp igår. Både jag och Moa var lite trötta och så, men de ska hur som helst upp någon dag framöver :)
Nu måste jag dra innan mina föräldrar blir sura, haha :c
Hej så länge!

BEA


Omnomnom

Efter en stunds fotograferande fick jag och Moa till slut nog. Istället ställde vi oss och bakade scones. Enkelt, snabbt och gott! Och blev hur mysigt som helst att sitta ute och äta med lite musik i bakgrunden.
Bilderna från idag kommer troligen lite senare ikväll tillsammans med en ny header. (Vi får i alla fall hoppas att vi hinner få till det :)) Tills dess är det bara att vänta ;)
Gå och tjocka er lite nu!
BEA

Hello there!

Idag har varit en riktigt slö dag. Jag (Moa) vaknade och gjorde i princip ingenting. Har varit ute med vovvarna men det är väl typ det! Men jaja, såna dagar är väl bra dem med! (y)
Imorgon är det dags för att fota lite nya bilder som ska hamna här på bloggen. Det blir nice :D Hoppas på bra väder bara så man slipper vara inne.. s:

Just nu så sitter jag här och lyssnar på lite mysig musik. Håkan Hellström (y). Apropå honom så är det inte långt kvar tills man ska se honom. Eller visst, september. Men ändå! :) Usch, då är det höst också, längtar verkligen inte :c Kallt, grått och skola. Haha :/ Både jag och Bea ska gå på Jensen i höst, förresten. Får se hur det blir! c:

Nu tror jag inte att jag har så mycket mer att säga.

Keep in touch! :D

Moa


Lyckades få med mig denna glittriga sak hem idag

Vet faktiskt inte om jag tycker den är snygg eller inte. Ena stunden så tänker jag njaaaäää och i andra åhh <3 men när jag stod där så kunde jag ändå inte låta bli :( Var liksom helt fast oavsett. Brukar bli så ibland tyvärr :p Men ja, låt höra.

Beas finfina korsett - YES / NO ?


Råkade sitta och luta mig framåt en aning för mycket precis innan bilderna togs så den är sådär fint vikt i mitten, haha. <3
Pusshej.

Bea


Första inlägget, woho!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och antagligen skulle Moa gjort det här mycket bättre, haha. Men ja, jag ska i alla fall försöka.
Jag (Bea) och Moa (bästisar sen flera år tillbaka) har alltså skaffat en blogg tillsammans. <-- Ni känner troligen igen oss från tex emocore och dayviews där vi heter B3A och M04N :) Vad bloggen kommer handla om vet vi inte riktigt än men troligen så handlar den ju om oss och sen sådant som vi intresserar oss för. Känns så tråkigt att sitta och rabbla upp vad det innebär, så jag säger bara såhär: Mer om oss och vilka dessa intresserna är kommer komma fram så småningom bara ni har lite tålamod :) Tills dess får vi vara lite sådär mystiska.. ;)
Sedan bara för att underlätta lite för er. Vi har gjort så att sådant som handlar om Moa kommer hamna under kategorin med hennes namn och sedan samma sak för mig. Så vill man därför bara läsa saker om en viss person så kan man bara trycka där istället för att bläddra runt och leta. Ni förstår? Men vi kommer också ha några mer allmäna kategorier. Till exempel ifall vi skriver om en viss sak så som kanske smink, hår, foto eller så. Dvs. Då hamnar alla inlägg om just den saken under den kategorin oavsett vem som skriver.
Under kategorin Allmänt kommer sådant som information om bloggen, saker som rör både mig och Moa eller bara helt enkelt mer allmäna saker. Inte så komplicerat? :p
Äh ja, det var väl det. Måste säga att jag lyckades skriva ett mycket givande inlägg ändå ;> Eller?
Hej sålänge! // Bea (och lite Moa (a))

RSS 2.0