Konstigt ...

Jag vet inte om det bara är min dator som är cp eller om senaste inlägget blev helt konstigt för er andra också. Det skulle vara en video och lite mer text om jag minns rätt från när jag gjorde inlägget. Men jaja ... Funkar det fortfarande inte imorn så fixar jag det då :)

Moa


I'm back!

Så, nu är jag tillbaka från turkiet. Det var awesome :D Mycket har hänt sen sist jag bloggade men jag ska försöka fatta mig kort. Det lär bli två olika inlägg då det känns som att det borde ligga i olika kategorier.

Först och främst kan jag säga att både min bror och jag har fyllt år. Vi firade tillsammans då det inte skulle bli sådär jättemycket firande när vi fyllde år eftersom båda dagarna var när vi flög till och från turkiet. Men ja, det var kul ändå!





Sen har jag ju som sagt varit i turkiet. Det var nice c: Ska försöka sammanfatta veckan så bra som möjligt.
Då vi bodde precis vid ett vattenland och en strand så har jag solat och badat mycket. Trots det har jag knappt blivit brun alls. Haha xD Jag blir aldrig brun :c Om jag blivit någonting så har jag blivit röd.
Men jaja ... En dag hade jag tyvärr feber. Men det hindrade mig inte från att göra saker. Sen var det en dag då det var helt sjukt mycket regn som ni kan se i den här videon c:



Hahah, jag gillar att hela familjen går utspridda xD Sociala familjen (y) ... Och jag typ skrattar helt cp genom hela videon xD
Men ja .. Resten av veckan så har jag varit på olika föreställningar och på spa. Awesome vecka c:

Moa


Till sluut - Videon är på sin plats!

BEA


!!!

Den där videon med sminket som jag pratade om.... Den är gjord och jag har försökt att lägga upp den, men den vill verkligen inte! Mitt internet har varit lite cp senaste dagarna så kan ju bero på det "/ Den ska komma upp, men vet dock inte när det kan bli :( Ni får helt hålla utkik. Puss.

BEA


Lite kort sådär

Inte blivit så mycket bloggande senaste dagarna... Hela tiden tänkt att jag ska skriva något och har till och med börjat några gånger. Ändå så har det inte blivit av :( Det går lite i vågor som ni kanske märkt, haha.

Tänkte bara säga att Moa har dragit till Turkiet (tror jag att det var i alla fall xD) nu! Rättare sagt så gjorde hon det tidigt imorse. Hon kommer hem om en vecka :) Vi får hoppas att hon har det bra där! Tills dess får vi klara oss utan henne, men det kommer ju gå galant, eller hur? ;)


Funderar på att kanske ska göra en video när jag sminkar imorgon, eller någon dag framöver. Troligtvist så blir det min svarta vardagssminkning som jag gör när jag inte orkar riktigt orkar lägga ner massa tid, haha. Det går liksom snabbt, är snyggt och är svårt att misslyckas med :) Dock så måste jag nog sno syrrans kamera för detta, för ljuset är troligen inte tillräckligt bra i cam och så ;s 

BEA


Bea leker med håret :p



Videon blev extremt suddig, men ni får vara nöjda ändå! Haha :(

BEA


Naturhistoriska museet!




Idag var jag och Bea på naturhistoriska riksmuseet med klassen. Det var faktiskt kul. Vi kollade på människans utveckling och så c: Har bara varit där någon gång när jag var väldigt liten så minns ingenting av det. Så jaa, det var intressant att få se allt dem har där. Har ni inte varit där och gillar
biologi så ah, dra dit! c:
Men i alla fall, efteråt åkte jag och Bea till vällingby för att äta lunch. Så nu får ni en bild på Bea och våran extremt näringsrika och fantasifulla mat (eller?? haha :c).




Moa


Musik!

Om jag får säga det själv så är min musiksmak väldigt bred. Jag lyssnar verkligen på alla sorters genrer. I vissa fall är det bara vissa låtar jag gillar och i andra så är det att jag gillar allt eller nästan allt som artisten/bandet gör.
Sedan så beror valet av musik väldigt mycket på situation, känslor osv.
När jag fixar mig på morgonen innan jag ska iväg till skolan, kompis, whatever så är det mer peppmusik jag lyssnar på. Dvs. Lite gladare, lite svängigare. Medan när jag segar framför datorn så föredrar jag lite långsammare, mysigare eller bara allmänt weird musik. Haha.
Här är i alla fall några random utvalda låtar som alla finns på min underbart bra spotify-spellista :p




 





BEA


Dagens smink :D



Så, det här är alltså den vanliga sminkningen jag har. Den jag har i princip varje dag. Ibland mörkare, ibland ljusare men ja ... Hur som helst så kommer en lite snabb förklaring på hur jag gör.

Efter att jag gjort grunderna (foundation, puder, rouge). Så gör jag ögonbrynen. Nu syns inte dem så bra på bilden men jag använder i alla fall H&Ms ögonbrynspenna. Den som är lite ljusare.

Sen gör jag ögonskuggan:
Steg 1: Vit ögonskugga i början av ögonlocket och längs med ögonbrynen.
Steg 2: En lite guldig ögonskugga på resten av ögonlocket.
Steg 3: Mörkbrun ögonskugga i slutet av ögonlocket som skuggas in mot mitten. Vill jag att sminkningen ska vara lite mörkare brukar jag använda lite svart i det här steget.
Steg 4: Nedanför ögonen använder jag bara den mörkare ögonskuggan. I vissa fall (bl.a. på bilden) så tar jag den lite guldigare för att få det lite ljusare.
Steg 5: Om jag är nöjd med skuggningen så går jag vidare till eyeliner. Jag använder en flytande eyeliner från H&M, fast haha, den känns mer som än spritpenna. Men ja, den funkar i alla fall! :D Hur som helst så gör jag bara ett smalt streck längs med ögonfransarna.
Steg 6: Sen har jag lösögonfransar. Dem setts på som vanligt (att förklara det tänker jag inte göra nu). Efter det tar jag mascara på alla ögonfransar.

Allt smink jag använder går att köpa på H&M. Väldigt mycket är även deras eget. Jag är nöjd med det :)

Moa


GEEEE MIIIGGGG :(




Alltid velat ha rosa pumps, men lyckas aldrig hitta det... Och de svarta är ju heeelt <3<3Omnomnom<3<3 Haha.
Någon som vet vart man kan hitta dessa/liknande/helt andra fast lika grymt snygga? :D

BEA


RSS 2.0