Tips för att få "extrema" hårfärger att hålla liite längre

1. Minska användningen av plattång, locktång och hårfön. Man vet att alla dessa "värmesaker" sliter på håret, därför sliter det också på själva färgen. Färgen bleks mycketmycket snabbare när man använder något sådant ofta.
 
2. Tvätta håret så sällan som möjligt. Med det menar jag inte att du ska skita i att tvätta håret i ett år eller två, utan bara att försöka låta bli att tvätta i onödan. Att tvätta håret för ofta sliter på håret och man brukar rekommendera en gång i veckan :)
 
3. Använd dig av "färgbalsam/inpackning". För vissa färger, till exempel rött så finns det speciella inpackningar osv att köpa som får färgen att hålla längre. Man har då i det när man tvättar håret för att "kompensera" färgen som man tvättar ur. Är du lite snål eller om inget motsvarande finns för din hårfärg så kan man göra som jag. Jag tar lite av den toning jag använder mig utav när jag färgar och blandar ut med balsam. För bästa resultat ska man alltså använda sig av det VARJE gång man tvättar håret ;>
 

Bea


Måla läpparna

Fått en kommentar av Sandra som frågade: Hur får du till läpparna så snygga "upptill"? Jag är så jäkla dålig på att måla till dem där! :c
 
Det är jättesvårt att svara på detta för saken är att jag bara målar, haha. Det viktigaste är nog, ifall man inte känner sig så bra på det, att bara öva! ;) Tycker man det är svårt så är det bäst att börja med att använda sig av en läppenna. Det blir lättare att "styra" och det kladdar inte alls lika lätt. Antingen har man man bara det, vilket fungerar hur bra som helst eller så lägger man på läppstift efteråt, enligt mig gör man det allra lättast med en pensel. ^^
 
När jag har målat klart så brukar jag matta ner och fixera läppstiftet med lite puder. Man kan också dutta papper mot läpparna för att få bort överflödet så att det inte är lika kladdigt :)
 
Har fixat en video när jag målar läpparna med läppenna + läppstift ifall det kan vara till någon hjälp! I hope so.
 
(Hade velat speeda upp den lite men gick inte att fixa på pappas dator så, lev med det :c)
 
 

Bea


Wazzup

Sitter här och lyssnar på LMFAO och kollar på Bea när hon fixar sitt hår. Hon har sovit här inatt och nu är vi snart redo för att dra iväg till stan för att ta en kaffe och småprata på John Chris. Asmysigt fik där tiden verkligen försvinner. Sist vi var där (vilket var  ... två dagar sen kanske? Vi är typ stammisar där :$) så satt vi där i fyra timmar. hahah, det enda vi köpte var en varsin kopp kaffe och sen bara flöt pratandet på. Hur nice som helst c:
 

Moa


Back from Miami


 
Så nu är jag tillbaka från en vecka i Miami Beach. Det var helt sjukt nice och vi gjorde väldigt mycket. Första dagen där hyrde vi en bil och kollade runt stället lite, fanns inte så mycket mer att göra då själva hyrandet av bilen tog upp näst intill hela dagen. Dagen efter åkte vi till Key West. Väldigt vacker resa med i princip bara vatten och små öar runt omkring sig. Nästa dag ägnade vi till att vara i självaste Miami Beach. Vi solade, badade och kollade i affärer.
 
På fredagen åkte vi till Everglades djurpark där vi fick se krokodiler och ormar. Även sköldpaddor, fåglar och pumor fanns där. Men "det största" djuret, det de hade mest av och så, var krokodilerna. Jag har aldrig sett krokodiler förut så det var sjukt coolt att vara där. De hade olika shower med ormar och krokodiler, de visade när de matade sina krokodiler och de hade även en båttur vi kunde åka med på för att se fria krokodiler. Awesome c:
 
Denna video visar de små krokodilerna på Everglades. De stora var väldigt tråkiga på film eftersom de bara låg som statyer på marken. Dock väldigt coola, men på film var de här små krokodilerna en aning roligare c:
 
 
De övriga dagarna har vi varit runt på olika platser i Miami Beach och kollat runt och handlat och sådär. Har varit helt sjukt nice att vara i Miami verkligen c:
 

Moa


Testar lite :)

Hade ingen aning om hur jag ville se ut idag, så testade lite olika saker som jag velat testa länge. Dvs. Att måla dit underfransarna, ha låånga lösögonfransar utan någon ögonskugga osv bakom och ha svarta läppar. Prövade mittbena också, har det typ en gång i halvåret och jag vettefan, slutar alltid med att jag älskar min lugg lite mer efter. Orkade inte måla dit ögonbrynen heller men det gör inte så mycket då jag tycker utanögonbryn-looken är rätt härlig ändå. Men ja, resultatet ser ni nedan. (Passar på att visa linnet jag köpte igår också)
Osäker på vad jag tycker egentligen, men kul att göra var det iaf :D
 

Bea

 

Fy på mig!

Har helt glömt att berätta om vad som hänt den senaste tiden... Inte så duktigt av mig. Men som vanligt alltså xD
 
Förra veckan så jobbade jag mina tre sista dagar och på torsdagen så åkte jag till Danmark i några dagar med min familj och några släktingar. Var hur mysigt som helst. Jag är en sån person som snarare föredrar att åka och uppleva ett land genom att bara vara. Bara gå runt och kolla lite överallt liksom. Sådant som solsemestrar gör mig rastlös och jag är alldeles för kräsen med värme/kyla, haha. Så det här var helt perfekt för mig :p Vi var på tivoli, lite museeum och kollade runt i Köpenhamn. Hittade Jeffrey Campbell lita spikes skor, lite billigare dessutom, som jag var sugen på.. Men såklart fanns det inte i min storlek :( Menmen.
 
Nu de dagar när jag varit hemma så har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och vilat upp mig bara. Igår så var jag med min kompis Johanna. Vi hade verkligen en heldag, då jag efter att ha varit både i stan och i vällingby osv med henne, lyckades stanna hemma hos henne hela kvällen också. Älskar verkligen att vara med den tjejen :)
 
Undertiden allt det här så har Moa varit i Miami, hon är ju precis som jag - rätt så dålig på att blogga, så ja.. Det är väl jag som får berätta det nu ;> Det som är trist är att när hon kom hem i tisdags, tror jag det var, så blev hon sjuk också, jag som längtar efter att få träffa henne :( Men ja. Ytterligare en dag eller två borde jag klara mig.
 
En extremt charmig bild på mig och Johannis från balen i 9an <3

Bea


RSS 2.0