Lång dag

Vaknade klockan 6 imorse och skyndade att fixa mig. Höll på att missa bussen men ah, på något sätt hann jag ändå. Awesome c:
Började med idrott. Haha, vi dansade zumba. Kärlek till den dansen, helt ärligt<3 Liksom, klassen dansade ascharmigt och ah .. Trots en del awkward moments. Men hur som helst, lunch vare efter det. Kebabtallrik som i princip alla andra dagar, nyttig tjej absolut! c:
Sen var det fyra till lektioner och tänker inte tråka ut er med det då det är galet ointressant. Jag och Bea drog till donken i stan för att äta middag sen.

Nu sitter jag här, har precis kollar på ett avsnitt av Boardwalk Empire och druckit lite te. Skäms över att jag inte har pluggat ett skit och kommer trösta mig själv med att sova! Godnatt c:


Känner också att det inte blivit mycket bilder på mig på den här bloggen så nu blir jag lite ego och lägger upp en. Enjoy!

lalalalala

Moa


Breaking Dawn




Igår var jag och Bea och såg den nya Twilight filmen Breaking Dawn. Den var helt okej :) Men jag förväntade mig mer av den av någon anledning, har inte ens läst den boken. Böckerna är, så långt som jag kommit i serien, förvånansvärt bra. Med tanke på hur mycket folk verkar ogilla dem. Dock så är skådespeleriet i filmen är inte bra alls imo, men själva storyn är ändå helt okej c:

Just den här filmen är inte precis den bästa i serien. Dock så är det mycket som händer som är typ viktigt. Men hade jag sett bara den här filmen och ingen innan hade jag undrat vad fan det var för film. Men haha, jaja. Den var helt okej som sagt :)

Moa


Lillsyrran hela 11 år!

 

BEA


Såhär det ligger till ;>



Texten är en aning för liten för jag orkade inte hålla på att fixa så gjorde allt till en bild i paint, haha :c lat chey. Jag tar skulden!

 

BEA


Tadaa - Lite skillnad ändå :)

(Tryck på bilden för att komma till inlägget, om du nu vill färska upp minnet lite :p)





Liite finare, haha. Dock långt ifrån klart. Och den där tvn är bara där sålänge :p
Mamma tyckte att nedervåningen/källaren skulle hänga ihop med mitt rum (som är bakom dörren där ni ser på bilden till vänster) så fick vara svart och lila. I mitt rum så har jag svart och rosa så ja. Svart är gemensamt och sen rosa och lila hänger ju ändå ihop på sätt och vis :p Intressant.... Haha. Men hade bara tänkt och visa skillnaden liksom :)
Lite bättre ändå, right? 

 

BEA


Lite shopping

Blev inte de bästa bilderna direkt, men ni får tyvärr leva med det.


Usch och fy, har varit riktigt dålig på det här att blogga :( Skärpning säger jag bara.

Förutom att haft fullt upp med kompisar på höstlovet så lyckades jag även att ta mig till London i några dagar. Blev en weekend med mamma, syrran, moster och mormor. Bara tjejer alltså, fett nice :p Det blev i alla fall lite shopping där och några av fynden syns på bilden ovanför. Kom bara inte ihåg allt som jag hade köpt i London så körde lite på känsla när jag samlade ihop sakerna till bilden, haha. Men ja, alla saker kom därför inte med och sedan lade jag till lite andra saker, tex ett par skor som jag fick av mamma, min nya skolväska, gorillan jag fick av en kompis som tyckte att den påminde om mig haha (han är lite cp ;>) osv.

Londonresan var i alla fall en ursäkt till att inte kunna blogga, mer än så har jag egentligen inte :( Förutom att skolan tar upp rätt mycket av min tid, men det är ingen riktig orsak. Har ju lyckats få till det någorlunda förut, och såå lång tid tar det ju inte att blogga. Så nu jävlar! (Säger jag för typ, hundrade gången :()

 

BEA


RSS 2.0