Jag idag :)

Nytvättat hår som vägrar torka ordentligt och rött läppstift för första gången på hur länge som helst. En dag som kan vara lite hur som helst alltså.
 

Bea

 

Nytt tidsfördriv!

Jag och syrran har blivit berorende av att spela ett dansspel på xboxet. Det är så sjukt jävla kul! Man ser ut som en mupp och jobbigt är det också men åh <3 We love it. Vi har spelat nästan varje dag nu, den senaste tiden. Haha. Var bara tvungen att dela med mig av vår nya hobby, verkligen värt att testa :p
 

Bea


Klippa och städa



 
Nu har hundarna badats och klippts ordentligt! Ville ville för det första inte stå still när jag tänkte fota honom, och för det andra blev det inte speciellt stor skillnad på honom. Därför blev det ingen bild på honom nu. Chappe däremot är enkel att fota och väldigt mycket päls från honom är nu borta. Tyvärr har jag ingen bra "före" bild. Men vill ändå visa resultatet c: Väldigt fin kille!
 
Sen ville jag ju vara lite snäll mot mitt tredje djur: Lollo. Hennes bur, som är väldigt stor (bilden visar bara hennes lilla mathörna), är nu helt städad och fin. Mycket regn och så hade kommit in så det var rätt fuktigt. Men nu är det bra igen. Awesome c:
 
 

Moa


Lite kort sådär

Idag har jag varit i stan med min mamma, moster och syster. Riktig tjejdag. Vi hade jättemysigt och jag lyckades få med mig lite saker hem. Bild på det kommer, om jag bara orkar. Haha. Får se till att jag orkar för det var fina saker ;> Enda som var synd med idag var att Felicia, min syster, inte mådde så bra :( Det som däremot nog var bäst idag var att när jag kom hem så hade mitt bankkort kommit! Längtat så sjukt mycket xD Lyckades bryta sönder det förut och man känner sig så begränsad när man inte har tillgång till några pengar. Sakerna att göra minskas rätt drastiskt utan pengar... Som tur är så har mamma varit snäll och lånat ut lite till vissa saker och gett mig pengar för mat när de har varit iväg till landstället men det är ju inte samma sak. Så nu är jag glaaaaaaad.
 
Imorgon så ska jag fira min mosters födelsedag genom att äta på restaurang osv. Det ska bli kul :D Vet precis vad jag ska ha på mig också! Men nuu, ska jag kolla på True Blood!
 
I brist på bättre bilder: Jag och brorsan hälsar

Bea


Resultatet! ;>


Nagelfix hos Moa

 
Då jag är så lat så har nu Moa fått i uppdrag att fixa mina naglar, inte första gången direkt.... haha. Inte så fint med det rosa nagellacket jag hade då det hade försvunnit sådär fult till 80%. Hur det kommer bli när Moa är klar har jag ingen aning om, men blir nog snyggt. Får hoppas det i alla fall :p Visar seen!

Bea


Filmkväll hos Bea

Dagen har varit väldigt mysig :D Åkte till vällingby med Bea och handlade lite kläder, bild kommer imorn c: Sen skulle vi hem till Bea och laga mat och så, så då gick vi in på hemköp och köpte mat. Vilket var ett riktigt äventyr: Bea lyckades glömma sin kofta och påsar med smink och smycken i affären! Duktig tjej, mhmm :D Hon sprang tillbaka in och letade igenom affären. Och fann det i självaste köttdisken. Hahahah, mysigt c:
 
Vägen tillbaka kan man säga också var ett äventyr i sig: Högklackat och skog går inte ihop, verkligen. Men både Bea och jag, envisa som vi är, bestämde oss för att göra det ändå. Och fan vad vi snubblade runt bland sten och gräs och jord och myror. hahaha... vacker syn! Lyckades såklart också ramla c:
 
Väl hemma hos Bea lagade vi mat och så, blev väldigt gott c: Så kom Johanna hit och åt lite med oss. Vi pratade om lite allt möjligt vilket var väldigt trevligt. Nu har vi precis spelat lite Buzz. hahah, roligt spel men det är fan svårt :o Bea vann ............. haha
 
Hur som helst! Nu har jag snott Beas pappas dator för att blogga och sätta på lite musik och sådär. Bea och Johana går runt och pratar om böcker, haha. Mina gamla tanter<3
 
Nuuu däremot är det dags för film. Håller tummarna för att jag slipper skräck denna kväll men det lutar åt att jag för hålla för ögonen ett par timmar :c
 
 

Moa

+ liite Bea och Johanna c:

I brevet/paketet:

 
Såg precis att jag har de mysigaste naglarna, dags att måla om!

BEA



Har fått post! :D

Jag klagade på att jag var trött igår.. Men då visste jag inte hur trött jag skulle vara idag! Haha. Usch. Var ute med Moa, Johanna och Jennifer i Rålis igår. Hade grillmys (h) Var jättetrevligt men kom hem lite senare än vad det var tänkt och var då tvungen att ställa mig och steka köttbullar eftersom jag hade tänkt ha det som lunch på jobbet idag då. Sen har jag som vana att alltid sätta mig en stund framför tvn innan jag går och lägger mig så då blev det ju så... Tyvärr måste jag nästan nästan alltid se klart programmet jag kollar på också :c Ingen tidig kväll igår heller alltså. Men höll mig sysselsatt så det gick bra på jobbet ändå :p
 
Dock var det inte det jag skulle berätta för när jag kom hem från jobbet idag så gjorde jag en rolig upptäckt! ;> Nämligen detta:
 
 
För ett halvår sedan (så lång tid! Det går alldeles för fort här i livet ;s) så "gifte" jag mig med en kille på facebook. Hade ingen aning om vem han var men iaf, en kul grej typ och han var trevlig så :) Sen när jag var på Metaltown så lyckades vi stöta på varandra, vilket jag verkligen inte var beredd på! Men i alla fall. Nu har han skickat en present åt mig! Och det är ju bara så sjukt gulligt :D
Att han skriver fint är ju härligt också. Gillar personer som skriver fint xD

BEA


Jag jobbar och jobbar

Tiden går alldeles för snabbt... Känns som att jag precis kommit hem från jobbet, men märker nu att det gått någon timme ;s Har inte hunnit göra något än känns det som, men något måste jag ju ha gjort xD Saken är att min tidsuppfattning är lite sisådär och pågrund av det är jag så grymt trött! Det var ett tag på jobbet som jag bara ville säga "fuck it" och lägga huvudet på skrivbordet för att sova, haha. Måste vara duktig och gå och lägga mig tidigt ikväll, varit rätt dålig på det :c Sminket täcker ju inte särskilt mycket heller då mängden är rätt liten till skillnad från i vanliga fall... Saknar att fixa mig ordentligt så sjuuukt mycket!!!!!!!!!! Låter säkert jättekonstigt men ja, jag trivs i massor av smink och allt det där. Men skulle vara tvungen att gå upp ännu tidigare i så fall och det orkar jag inte xD Inget fel på hur jag ser ut utan det heller så. (Fast känns faktiskt som att det går snabbare för mig att fixa mig som annars än vad det gör nu, med mycket mindre smink ;s Jättekonstigt.. Men jag antar att det bara är för att det händer att jag går och lägger mig igen för att jag är så trött nu när jag jobbar (eftersom jag tänker att jag behöver mindre tid), brukar inte hända annars xD) Men ja, min familj har lämnat mig för den här veckan, är lite ensamt men ändå skönt. Nu måste jag därför gå och fixa mat till mig, själv :c Typ det enda som suger, haha. Men sen så ska jag träffa Mooa, ska typ få nånting av henne så funderar på att försöka skänka något tillbaka också (h) Vi får se. Slipper vara ensam ett tag då :)
 
Såhär ser jag alltså ut nu när jag jobbar... Inte ett ton med ögonskugga + lösögonfransar osv </3
Ni ser, en trött tjej :(
Haha gillar att det är nästan exakt samma pose som Moa gör i inlägget under :p

BEA


Rolig helg, verkligen ...

Jag har inte gjort någonting! Eller visst, har fixat en hel del hemma och så, så jag har ju fått saker gjort. Men har jag gjort någonting kul? Nej! Iofs kanske jag tar i lite.. Min kusin kom faktiskt över igårkväll. Inte träffat henne på länge så det var väldigt kul. Hon, jag och min bror satt i pappas studio hela natten i lördags och gjorde oseriös musik och hade rätt kul c:
 
Jag kom också alldeles nyss på mig själv tänka tanken: "Åh, nej. det är söndag, skola imorn....". Jag vet inte hur jag ska reagera. Är jag glad för att jag slipper skolan? eller är jag rädd för att jag har tappat tidsuppfattningen helt? haha. Tror jag väljer glad. Fan ta tidsuppfattning, det är lov :D
 
Stelt leende får symbolisera min innehållsrika helg .....
 
 

Moa


RSS 2.0