Jag lever!

Inte varit särskilt bra på att blogga senaste tiden... Främst så är det pågrund av att min egna dator vägrar att sätta igång sig! Den är helt död och det är ett helvete att ladda den då sladden måste vara på ett speciellt sätt osv (tar hand om mina saker på ett väldigt bra sätt?) och jag lyckas inte få till det riktigt, så ja. Det verkar som att den förblir livlös ett tag till. Men ska inte använda det som ursäkt till att inte blogga nu framöver då det ändå finns flera datorer här hemma ;s

 
Som ni redan vet så var jag på metaltown för, ja, ett tag sedan (bra tidsuppfattning). Det var sjukt kul! Bra musik och mysigt att bo på hotell med Moa (första gången vi var iväg sådär tillsammans). Sen träffade jag folk som jag annars inte träffar så ofta/inte träffar alls, vilket var trevligt. Men när vi kommit hem igen så gjorde jag inte så mycket faktiskt, bara shoppade lite med Moa typ innan jag några dagar senare åkte till mitt landställe och firade midsommar. Det var mysigt ;> Den här veckan så har jag börjat på mitt sommarjobb, var där förra sommaren också så känner mig hemmastadd. Kul att se alla och kolla läget där igen :) Kul att få lite pengar också, haha. Enda tråkiga är att jag inte kan vara med Moa lika mycket.. Inte träffat henne på flera dagar nu! Inte van med det :( Vi brukar ju ses nästan varje dag, haha. Men men. :)
 
Nu är det dock dags att mysa och äta chokladmousse med familjen så måste draa ;>

BEA


Har inte mycket annat för mig

Har suttit och ritat lite ikväll, vilket jag gör när jag inte har mycket annat för mig, och även när jag har väldigt mycket annat som jag borde göra istället. Hur som helst blev resultatet detta. Inte helt nöjd, men det blir jag i princip aldrig. Strävar efter att det ska bli mer verkligt, men ja.. just nu fick det bli såhär. Tänker mig hela tiden att jag ska fortsätta jobba med de bilder jag gör. Men sen får jag inspiration till något annat och det är ju verkligen så mycket roligare att skapa något nytt än att finslipa det som man gjort tidigare. Så är väl antagligen det jag måste jobba på :) Hur som helst, bra som dålig kritik uppskattas (fast dålig kritik som i "det-här-kan-du-öva-på- kritik" c:)
 

Moa


Glad midsommar!

 
Midsommaren spenderade jag med släkten i norrland. Bland den bästa midsommaren jag haft och vädret var helt sjukt fint. Enda jobbiga är att jag nu är helt solbränd på ryggen och har omkring 42 myggbett, askul! Annars har det varit sjukt härligt. Åkt flygplan, ätit midsommarmat, träffat roliga människor, åkt båt och ah... den har varit bra helt enkelt :) Har försökt lära mina hundar att simma också, utan något speciellt bra resultat. Chappe gjorde konstiga genvägar och gick på botten för att hämta tennisbollen som vi kastat ut i vattnet. Medan Ville knappt gick ut i vattnet över huvud taget. Det var inte förrän min bror spontant kastade ut en pinne så långt han kunde ut på sjön som Ville började simma, men han lyckades inte ta sig ut så långt.
 

Moa


Metaltown - Lördagen

På lördagen bestämde vi oss för att åka bil. Smaaart gjort. Vi åkte runt, runt.. Vilse i göteborg! woho. Det här gjorde att vi missade Skitarg och hann bara se slutet på Adept. Sjukt synd då jag väldigt gärna hade sett dom :/ Lördagens höjdpunkter enligt mig var Nasum och Sabaton. Sabaton har jag lyssnat på ganska mycket men aldrig sett dom förut. Väldigt bra och sjukt duktiga på att hålla igång publiken.




Nasum däremot hade jag aldrig lyssnat på förut, men fyfan vad bra dom var! Jag typ .. dog lite c: Dom spelade dessutom på en av de mindre scenerna och fan vad känslan är så mycket bättre där. Gemenskapen och allt sånt blir helt annorlunda mot för de större scenerna. Awesome!




Moa


Metaltown - Fredagen

Vi hade lite otur med bussarna första dagen men lyckades tillslut komma på en buss, men missade tyvärr Kyuss Lives! pga bussarna. Menmen, resten av dagen var riktigt bra. Måste säga att den bästa denna dag var Marilyn Manson. Sen kommer nog Machine Head och Within Temptation och efter detta Opeth. Även fast jag inte riktigt kollade så jättemycket på Opeth så tycker jag ändå att dom vad riktigt bra. Within Temptation lyssnar jag egentligen inte så mycket på, men hon var väldigt bra på att hålla igång publiken och några låtar är bra c:

Bild på Marilyn Manson


Ett band som gjorde mig besviken, men som jag iofs aldrig tyckt varit riktigt bra live så jag nästan förstod att det skulle vara så, var In Flames. Jag gillar verkligen In Flames, men efter att ha sett dom på Sonisphere 2011 och nu på Metaltown så känner jag att jag inte tycker att dom är speciellt bra live. Visst dom hade massa fyrverkerier och han sjunger ju väldigt bra och allt sånt där, men jag fastnade inte. Dessutom, trots att jag lyssnar på In Flames, så var det bara en eller två låtar som jag tycker är bra som var med. Resten hade jag knappt lyssnat på. Lite synd, men så äre :c

Bild på Within Temptation


Moa


Metaltown - Torsdagen

När vi först kom till göteborg i torsdags efter att ha suttit i bilen hela dagen så checkade vi in på hotellrummet och började kolla runt där. Det var väldigt fint och lagomt stort och sådär. Efter det gick vi och åt på hotellets restaurant. Trots att affärer och så redan hade stängt bestämde vi oss sen för att kolla runt lite i nordstan. Och det var typ så våran första dag i göteborg var, trevligttrevligt. c:


Mamma och pappa dyker upp där lite också, yey! haha. Och ni får fan ta och vrida på huvudet själva för jag orkar inte rotera videon D:

Moa och Bea


Metaltown, here we come!



Nu drar vi till metaltown! Vi kommer uppdatera under tiden vi är där, om internet tillåter oss c: Annars är vi tillbaka på söndag. Hare bra :D

Moa och Bea


Handlat idag!



Moa


Kollakollakollakolla - Intouchables

Världens underbaraste film! Underbar humor och bara underbar rakt igenom. Älskar den :D

Det är en verklighetsbaserad film om vänskap och är en av de bästa filmer jag sett på länge. Så fin film <3

Jag befaller er: Se på den.

 

BEA

 


Lite negativt men också lite positivt

Det negativa:
När jag kom hem igår så var det första jag fick höra att mamma ligger på sjukhus... Tydligen så hade hon brytit båda armarna. Hon har kommit hem nu och det är väl helt okej med henne. Dock kan hon knappt göra något själv :p Men nu är det så att det var meningen att vi skulle åka till Hawaii i sommar och nu har vi fått ställa in det </3 Suger lite, men men. Hon kan ju inte göra något åt det. Får bli i vinter/nästa sommar istället. Vi kommer säkert hitta på massa annat kul istället :)

Men för att vara lite positiv också:
Nu är det inte långt kvar tills jag och Moa drar till Göteborg! Vi åker den 14e, går på metaltown och åker hem igen den 17e (?) Tror jag. Något sådant i alla fall. Det kommer bli sjukt kul! :D Jag hoppas verklien på att vädret blir sådär perfekt lagom. Varken för varmt eller kallt osv.

Och om idag:
Hade världens mest meningslösa skoldag! Sen så var jag nyss hos min kompis Johanna. Hennes syrra Jözz har tagit studenten så vi firade med lite champagne och så åt jag upp nästan allt deras godis, haha. Fast ne. Var snarare Johanna som åt upp det ;) Vill verkligen ta studenten jag med, men är hela två år kvar :( Blä.. Fast ändå skönt med tanke på att man måste komma på vad man ska göra sen också. Inte så lätt ;s Men det var roligt. Gungade för första gången på jättejättelänge också, haha. 

BEA


5 enkla bandana/hårbands frisyrer!

Jättefint om man lockar håret också!

BEA

 

 


Man kan aldrig få för många.....


BEA


Dagens smink


Sitter här och har panik inför allt. Om två dagar så är allt plugg över. Inte skolan, men alla läxor! Dock har jag massor att göra inför imorn (kemiprov) och på tisdag (samhällsredovisning). Paniik!
Plus, att jag har panik över resultatet till mitt hår. Jag just nu blekning i håret och jag körde lite "whatever, jag kör bara!" - style. Och nu känner jag att det blev lite väl många slingor. vi får se hur det blir när allt är klart. Men just nu har jag ångest :c

Moa


Liiite bättre bild på nya färgen

 

BEA

 


Woops... Färgade håret!

Dåligare bild kan det inte bli... För saken är den att mitt hår är GRÖNT och inte alls så blått som på bilden, haha. Det lyser som fan, är en jättehärlig färg. Dock passar jag nog bättre i det lila men whatever! :D

Lika rörigt som vanligt med alla påsar med skit till playstationet och wiit och allt vad det nu är :p Fint.


BEA


RSS 2.0